FarmaVita LIFE COLOR PLUS Професионалнa боя за коса 100ml


FarmaVita LIFE COLOR PLUS Професионалнa боя за коса 100ml + оксидант 100ml

Една от най-добрите италиански професионални бои за коса е професионалната боя за коса Life Colour Plus е трайна  оцветяваща крем- боя за коса, базирана на нова  формула .Тя е  висококачествена и покривна боя с невероятни технически свойства. Смесва се супер лесно и бързо, благодарение на много меката емулсия на крема. Сместа на оцветяващия крем и оксидант е много мека и нежна.  Новата, противовъзпалителна формула създава защитна бариера за кожата и третираната коса, създавайки успокояващо усещане по време на нанасянето. Вече няма мирис на амоняк: край на дразнещите клиентите и операторите усещания, дължащи се на амоняка. Неприятният мирис на амоняка е напълно неутрализиран, благодарение на революционната парфюмена композиция-база вместо потискане на миризмата на амоняка, абсорбира и напълно разрушава амонячния мирис. Боята продава допълнителен блясък на косата. Благодарение на новата база, цветът е по-ярък, а косата - по-мека.
LIFE COLOR PLUS Предлага 85 ПРЕКРАСНИ НЮАНСА В 22 СЕРИИ
АКТИВНИ СЪСТАВКИ НА БОЯТА СА:
Натурален екстракт от слънчоглед защитава косата от увреждане, причинено от външни фактори на околната среда.
Семената на слънчогледа са богати на защитни вещества, като полиненаситени мастни киселини, витамин Е, витамин А и полифеноли, които помагат на косата да противостои на ултравиолетовите лъчи и смога и да се възстанови баланса на кожата на косата. Резултатът е по-хидратирана и подхранена коса.
УСТОЙЧИВОСТ НА ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ:    Отлична.
ПОКРИТИЕ:    100% покритие на бяла коса.
ИЗСВЕТЛЯВАНЕ:    До 4 - 5 тона.
СМЕС:    Налейте 50 ml от Life Color Plus в пластмасов съд и смесете с 75 ml Cream Developer при 20-30-40 vol. или 100 ml при 40 vol. В случай на свръх обезцветяващи продукти. Сместете Life Color Plus 1:1 с Cream Developer при 20-30-40 vol., за да получите по-силен цвят. Максимално покритие и дълготраен цвят.
В цената са включени 1 брой оксидант от 100ml + 1 опаковка боя 100 ml