Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да заменя или върна закупен продукт от магазина?

Може да върнеш или замениш стока до 14 дни след получаване. Условието за това е продуктите да са неизползвани, да не е нарушена целостта на оригиналната опаковка, както и да предоставите касовата бележка за тяхната покупка.

Задължителна ли е регистрация в сайта, за да се направи покупка? "

Не е задължително. Може да пазаруваш и като „гост“. Регистрацията ти позволява да не попълваш всеки път данните си за доставка и за твое улеснение при следваща поръчка

Оригинални ли са продуктите, които предлагате? "

Да. продуктите в Ел Козметикс се внасят в България от официални и лицензирани доставчици, които ползват отстъпки на едро, без аналог в България. Дългогодишни партньори сме на официалните вносители за България на стоките и продуктите, които ще намериш тук.

 • Оригинални ли са продуктите, които предлагате? "

 • Колко ще струва доставката?

  Доставката за поръчка над 60 лв. е напълно БЕЗПЛАТНА! За поръчки под тази сума доставката е според тарифата на куриерската фирма Еконт и зависи от избора на вида на доставката – до адрес или до офис на Еконт, както и от теглото на пратката. Цената за доставка с Еконт е 5,10 лв. до офис на Еконт за поръчка с обем до 1 кг. Цената за доставка до адрес, за пратка до 1 кг. е 6,50 лв.

  • Колко ще струва доставката?

  • Какви са сроковете на доставка?

   Доставката ще бъде извършена до 2 работни дни във всички градове, където има филиал на Еконт, за останалите населени места срокът за доставка е от 2 – 4 дни. Срокът на доставка, зависи и от условия на работа на куриерската фирма в празнични дни, извънредни търговски събития като „Черен петък“, както и от извънредни положения в страната.

   • Какви са сроковете на доставка?

   • Мога ли да фиксирам час за доставка?

    Можеш да фиксираш час за доставка, но моля да имаш предвид, че това ще оскъпи доставката ти с 2,50 лв. Моля, ако искаш да използваш тази опция, да го укажеш при поръчката.

    Мога ли да поръчам с доставка в чужбина?

    Не. Доставки се извършват само на територията на България.

    • Мога ли да поръчам с доставка в чужбина?

    • С коя куриерска фирма работите?

     Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт, с която имаме подписан Договор за приемане и изплащане на наложени платежи.

     • Как ще разбера, че поръчката ми е приета? "

     • Мога ли да добавя продукт, към вече направена поръчка? "

      Да, може да добавиш продукт, стига пратката ти да не е отпътувала към теб. За целта, е необходимо да се свържеш с наш оператор по телефона или ни пишеш на tradeagent@abv.bg

      Как да поръчам през Ел Козметикс?

      Може да поръчаш по един от следните начини:

      1. Поръчка в www. elcosmetics.v.bg. Добавяш избраните продукти в кошницата, въвеждаш данните си и потвърждаваш поръчката. На екрана ще видиш съобщение, че поръчката ти е приета успешно. След това очаквай потвърждение и на е-майл.

      2. Поръчка по телефона. Може да се свържеш с нас за поръчка и по телефона. Дежурните при нас, ще приемат твоята поръчка.